ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΝ ΩΡΑ ΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Σφοδρή πολιτική σύγκρουση αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων με τις πολιτικές εξελίξεις να είναι εκρηκτικές.

Μπορεί οι κρίσεις Αρχηγών να συζητιόταν πολλές εβδομάδες και το κλίμα που είχε διαμορφωθεί από τη προηγούμενη εβδομάδα να έδειχνε ότι πάμε για αλλαγές,ωστόσο μετά από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που πυροδότησε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος είχε δημιουργήσει τη βεβαιότητα ότι οι αλλαγές πάλι θα αναβληθούν.

Την ώρα που η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωνε την ανεξαρτητοποίησή της ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει στο πολιτικό σκηνικό,ο ΥΕΘΑ ενημέρωνε στο γραφείο του τους τέσσερις Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων ,ότι θα γίνει ΚΥΣΕΑ και η εισήγησή του είναι να αποστρατευθούν όλοι.
Η ανεξαρτητοποίηση της κ.Αποστολάκη και οι πληροφορίες που ήθελαν -και θέλουν- κι άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να εγκαταλείπουν το Κίνημα ,οδηγώντας έτσι σε πτώση τη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έκαναν την είδηση για ΚΥΣΕΑ και αποστρατείες όλων των Αρχηγών να ακούγεται απίστευτη. Τελικά όμως τίποτα δεν είναι απίστευτο στην Ελλάδα,ειδικά αυτή τη περίοδο.
Το ΚΥΣΕΑ επικυρώνει τις αλλαγές στην ηγεσία των ΕΔ και για να μην χαρακτηριστούμε άδικοι, οι αλλαγές που έγιναν ήταν πραγματικά βαθιές και τα πρόσωπα που επελέγησαν έχουν καλές συστάσεις και ιστορία.

Την στιγμή που γίνονται οι συγκεκριμένες κρίσεις στο στράτευμα μεσούσης της πολιτικής κρίσης οδηγείται η χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος αποστρατείας της στρατιωτικής ηγεσίας αποτελεί η άρνηση των ανώτατων αξιωματικών για την «νέα δομή » τού στρατεύματος που συρρικνώνει δραματικά την οροφή του στρατεύματος σε βαθμό που θίγεται το αξιόπιστο των ενόπλων δυνάμεων-κατά την άποψη των αξιωματικών-.
Αν οι πληροφορίες αληθεύουν , και αυτά γίνονται μέσα στις συγκεκριμένες συγκρουσιακές συνθήκες πού αναπτύσσονται στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο τότε τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα για την χώρα και τον λαό μας και οι ευθύνες της κυβέρνησις και του υπουργού ΥΕΘΑ μεγιστοποιούνται απέναντι στην χώρα και την ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr