ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ομοβροντία από το Πολεμικό Ναυτικό…!

Την εκτέλεση πολλαπλού αριθμού βολών κατευθυνομένων βλημάτων επιφανείας – επιφανείας και επιφανείας – αέρος, προγραμματίζει για το επόμενο διήμερο το Πολεμικό Ναυτικό, στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ).
Συγκεκριμένα, και αναλόγως των καιρικών συνθηκών (που επηρεάζουν τις συνθήκες ασφάλειας και όχι φυσικά, αυτή καθεαυτή την εκτέλεση της βολής), Φρεγάτες και Ταχέα Περιπολικά
Κατευθυνομένων Βλημάτων της Διοίκησης Φρεγατών και Διοίκησης Ταχέων Σκαφών, αντίστοιχα, του Αρχηγείου Στόλου, πρόκειται να εκτελέσουν βολές δύο κατευθυνομένων βλημάτων επιφανείας – επιφανείας Penguin, δύο κατευθυνομένων βλημάτων επιφανείας – επιφανείας Exocet MM38 και ενός κατευθυνομένου βλήματος επιφανείας – αέρος RIM-7 Sea Sparrow.

Οι βολές εντάσσονται στο πρόγραμμα επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων του στόλου και αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελούν επανάληψη μιας διαδικασίας που είχε να διεξαχθεί αρκετούς μήνες.
Για μία ακόμη φορά, το Πολεμικό Ναυτικό, παρά τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες και τις ευκολονόητες συνέπειές τους, αποδεικνύει στην πράξη ότι διατηρεί την ετοιμότητα των μονάδων του στόλου σε υψηλό επίπεδο, όπως επίσης και την επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr