ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ανασυγκρότηση Επιτροπής Διαπραγματεύσεων για το πρόγραμμα ναυπήγησης φρεγατών του ΠΝ!


Στις 12:52:53 σήμερα αναρτήθηκε στον ιστότοπο της «Διαύγειας» για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απόφαση ανασυγκρότησης της Επιτροπής Διαπραγματεύσεων για το πρόγραμμα Ναυπήγησης Φρεγατών Πολλαπλών Αποστολών, λόγω υπηρεσιακών μεταβολών!
Η απόφαση του Γενικού Διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων κ. Δ. Γεωργιόπουλου φέρει ημερομηνία 11 Νοεμβρίου 2011! Εντελώς τυχαία, λίγο μετά τις 8 το πρωί ο απελθών Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού ΣΚΑΪ πως τα περί δήθεν πραξικοπήματος στην Ελλάδα διαδόθηκαν από τις… γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, εξαιτίας της απόφασης να «παγώσει» το πρόγραμμα γαλλικών φρεγατών για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό! Η θεωρία του κ. Μπεγλίτη αναφερόταν προφανώς στην ειδησεογραφία των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, κατά τα οποία ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου επικαλέσθηκε τον κίνδυνο πραξικοπήματος στη συνάντηση των Καννών, για να δικαιολογήσει την ανακοίνωση δημοψηφίσματος για τις αποφάσεις της 26ης/27ης Οκτωβρίου. Αναφερόταν επίσης στην κατηγορία πως η αντικατάσταση των τεσσάρων αρχηγών γενικών επιτελείων την 1η Νοεμβρίου, αποφασίσθηκε ακριβώς για να τεκμηριώνεται η δήλωση του κ. Γ. Παπανδρέου στη συνάντηση των Καννών!
Εάν πιστέψει κανείς πως συμπτωματικά αναρτήθηκε σήμερα η απόφαση ανασυγκρότησης της Επιτροπής Διαπραγματεύσεων, μπορεί επίσης να πιστέψει πως το πρόγραμμα αυτό πρόκειται να υλοποιηθεί, με την Ελλάδα υπό χρεοκοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr