ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η Ρωσία επιβεβαιώνει τη στήριξη στην Κύπρο


«Η Ρωσία μονίμως και πάντοτε τάσσεται υπέρ της διατήρησης της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και υπέρ της εφαρμογής των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών».

Τη θέση αυτή διατύπωσε ο αντιπρόεδρος του Κρατικού Οργανισμού Διεθνούς Συνεργασίας στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Ρωσοκυπριακού Συνδέσμου Φιλίας Γκεόργκι Μουράτοφ, ο οποίος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο Χριστόφια. Ο Μουράτοφ αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και πρόσθεσε ότι πάρα πολλές μεγάλες ρωσικές εταιρείες έχουν τα γραφεία τους στην Κύπρο, η οποία κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις σε ότι αφορά τις ξένες επενδύσεις στη ρωσική οικονομία.
Ο Μουράτοφ ανέγνωσε επίσης μήνυμα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι η Ρωσική Ομοσπονδία επιθυμεί την ενεργό συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία, βασισμένη σε ειλικρινή αισθήματα φιλίας, αμοιβαίας συμπάθειας και κοινό όφελος. Η πορεία μας, προσθέτει, προς τη διεύρυνση της συνεργασίας αυτής είναι η εγγύηση της παραπέρα ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των χωρών και λαών μας και της εδραίωσης της ειρήνης και σταθερότητας στο ευρωπαϊκό και μεσογειακό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr