ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Εισερχόμενος στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να πιστεύω ότι η πολυφωνία της ανοησίας έχει σταματήσει. Ο Πρωθυπουργός έχει παραιτηθεί. Το έκανε προχθές μέσα στη Βουλή.

Απομένει η τυπική διαδικασία. Τώρα ζούμε στιγμές τακτικής των δύο μεγάλων κομμάτων. Πολύ φοβούμαι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, από τον αξιοσέβαστο Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τους πολιτικούς αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων πάνε με τον “αραμπά”, ενώ ο πολιτικός χρόνος είναι αμείλικτος.
Πολύ φοβούμαι ότι ήδη φαινόμαστε στο κόσμο όλο, ότι συρόμεθα κατόπιν οδηγιών της Ευρώπης και του Όλι Ρεν. Πρέπει να φανεί ότι μπορούν οι Έλληνες και σκέφτονται και συσκέφτονται μόνοι τους. Φτάνει η ταλαιπωρία.
Πιστεύω ότι και ο ένας και ο άλλος θα δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα. Αγωνίστηκα 18 μήνες να φέρω κοντά το όνειρο της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Πιστεύω ότι έχει τελειώσει. Ο δικός μου ρόλος ολοκληρώνεται εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι οι πρωταγωνιστές θα αναλάβουν και τις ευθύνες.
Έχω την αίσθηση ότι και στο πρόσωπο έχουν συμφωνήσει, και κολλάνε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες.
Εάν είναι το πρόσωπο το οποίο έχω περιγράψει, πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να πιστεύει πράγματι σε αποτελεσματικές ημέρες.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε για αύριο το μεσημέρι στη 1:30. Δεν ξέρω βέβαια αν θα έχει νόημα».
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα πρέπει να πάνε όλοι μαζί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να λύσουνε το θέμα εκεί, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε ως εξής:
«Όταν γύρω μας τα πάντα ρει, τα παιδία παίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr