ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αυξήσεις 150-200% στους Ρώσους στρατιωτικούς!

Ειδικό νόημα έχουν οι μισθολογικές αυξήσεις στο ρωσικό στράτευμα, παρά το γεγονός των «οχλήσεων» που δέχεται η Ρωσική Ομοσπονδία των Μένβεντεβ και Πούτιν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF). Οι αυξήσεις προς τα στελέχη των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων προκαλούν σοκ, ενώ μεταδόθηκαν από το ρωσικό δίκτυο Zvezda TV.


Συγκεκριμένα,, οι αποδοχές τους θα αυξηθούν από 150-200%, ενώ οι στρατιωτικές συντάξεις θα αυξηθούν από 50-70%! Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεβ, υπογραμμίζοντας ότι τα οικονομικά της χώρας επιτρέπουν πλέον αυτή την κίνηση αποκατάστασης μισθολογικών αδικιών που υπονόμευε το αξιόμαχο του στρατεύματος αλλά και το κίνητρο των Ρώσων πολιτών να ενταχθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πρόκειται βέβαια για μια είδηση με πολύ βαθύτερη σημασία από μια απλή μισθολογική αύξηση, ανεξαρτήτως του πόσο εντυπωσιακή είναι αυτή. Αποδεικνύεται ότι η Ρωσία θα στηριχτεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της για την αποκατάσταση του «εθνικού μεγαλείου» και την απόσπαση της θέσης την οποία η ηγεσία της πιστεύει ότι θα έπρεπε να απολαμβάνει παγκοσμίως.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να ερμηνευθεί ενδεχομένως και ως απόδειξη της ορθότητας των αναλύσεων – ισχυρισμών όσων υποστηρίζουν ότι οι ανακατατάξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και η διεθνής οικονομική κρίση, σε λίγα χρόνια θα επαναφέρουν στο προσκήνιο συγκρούσεις ανάμεσα και σε μεγάλες δυνάμεις, οι οποίες μάλιστα θα έχουν έντονο τον στρατιωτικό χαρακτήρα…

Όλα δείχνουν ότι σταδιακά γεννιέται ένας νέος κόσμος, πολύ πιο βίαιος και απρόβλεπτος από αυτόν του Ψυχρού Πολέμου όπου όλες οι επιμέρους συγκρούσεις δεν μπορούσαν να λάβουν διαστάσεις λόγω της «σκέπης» του διπολισμού, καθώς επίσης και της αδικαιολόγητης ευφορίας που ακολούθησε την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία τώρα φαίνεται πόσο πρόωρη ήταν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr