ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Κάποιοι βλέπουν το τέλος του ευρώ σε ένα μήνα...

Η πολιτική κατάσταση φαντάζει ως «πιθανή ολική καταστροφή»
Mε αυτό τον τίτλο: «Το Ευρώ μπορεί να "τελειώσει" σε ένα μήνα» οι RT(Russia Today) επισημαίνουν  ότι σύμφωνα με τον Patrick Young, εκτελεστικό διευθυντή της συμβουλευτικής εταιρείας «DV Advisors», η πολιτική κατάσταση φαντάζει ως μία «πιθανή ολική καταστροφή».

«Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια πολιτική πληγή. Αντιλαμβάνομαι ότι μιλάμε για την οικονομία, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ακούμε ότι οι Έλληνες πολιτικοί έχουν αποφασίσει να συναινέσουν, που είναι πρωτίστης σημασίας αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Patrick Young.

«Την ίδια ώρα όμως η Μέρκελ δεν έχει την πολυτέλεια να δαπανήσει περισσότερα χρήματα ενώ «παίζεται» η επανεκλογή της. Ο Σαρκοζί πρέπει να κερδίσει εκλογικά μετά από μια πλήρη καταστροφή κατά τη σύνοδο του G20, όπου υποσχέθηκε τόσα πολλά και απέτυχε να προσφέρει τίποτα. Ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή η Ελλάδα κρέμεται από την άκρη ενός νήματος, το οποίο αν θα κοπεί δεν εξαρτάται μόνο από αυτή και τις πολιτικές που θα ακολουθήσει» συνέχισε ο εκτελεστικός διευθυντής της «DV Advisors».

«Ο ομφάλιος λώρος με την Ελλάδα πρέπει να κοπεί άμεσα. Σε τελική ανάλυση η ίδια η Ελλάδα είναι ανίκανη να μείνει μέσα στο καθεστώτος λιτότητας που η ευρωζώνη θέλει να την βάλει» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr