ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ρεκόρ αυτοκτονιών στον Αμερικάνικο στρατό


Τους 140 έφθασε ο αριθμός των μελών του αμερικάνικου στρατού που έχουν αυτοκτονήσει απο την αρχή του έτους και αναμένεται να σημειώση ρεκόρ μέχρι το τέλος του 2009, ανακοίνωσε ο δεύτερος στην ιεραρχία του στρατού των Η.Π.Α, στρατηγός Πίτερ Κιαρέλι.
"Στις 16 Νοεμβρίου ο στρατός κατέγραψε 140 αυτοκτονίες ενεργών στρατιωτών, ένας αριθμός που ισοδυναμή με τν συνολικό του 2008, ενώ ακόμη υπολείπεται ενάμησης μήνας μέχρι το τέλος τπυ έτους και είμαστε βέβαιοι ότι στό τέλος θα είναι μεγαλύτερος αυτού του προηγούμενου έτους".δήλωσε ο στρατηγός Κιαρέλι, κατα την διάρκεια συνέντευξης τύπου.
"Θα θέλαμε να μην υπάρξουν άλλες αυτοκτονίες σ'αυτό το έτος η στα έτη που θα ακολουθήσουν αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί".πρόσθεσε ο Αμερικάνος στρατηγός "Ωστόσο πισρεύουμε ότι σημειώνουμε πρόοδο" δ'ηλωσε, αναφέροντας ότι παγκοσμίος ο αριθμός έχει μειωθεί αυτό τον μήνα λόγω των προσπαθειών που γίνονται για την πρόληψη και τον εντοπισμό των ψυχολογικών προβλημάτων των στρατιωτών,όπως το μετατραυματικό σύνδρομο.
"Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο καταγράψαμε 40 αυτοκτονίες, σχεδόν το ένα τρίτο του συνόλου απ'τον Μάρτιο η γενική τάση είναι πτωτική" υπογράμμισε ο στρατηγός.
"Απο τις 140 περιπτώσεις αυτοκτονίας, το ένα τρίτο δεν έχει σημειωθεί σε πολεμική ζώνη" δήλωσε ακόμη ο στρατηγός Κιαρέλι.
αναδημοσίευση απο ΝΟΟΖ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr