ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

30 ΜΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ


Μετα απο 30 μερες φαινομενικης διακυβερνησης της χωρας απο το ΠΑΣΟΚ μονο κυβερνηση δεν διαθετει αυτη η χωρα.
Ηταν αρκετο αυτο το διαστημα για να παραμεριστουν εκεινα τα προεκλογικα <<θα>> που ενδεχομενος εδιναν μια ελπιδα στον κοσμο μας και εμειναν εκεινα που μονο κατατρεγμο και δυστυχια φερνουν στη χωρα και στο λαο μας.
ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΙ ΦΟΡΟΙ (να τα αρπαξουμε απο οπου μπορουμε),ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (συνθηκη της Λισσαβωνας,ανευ δημοψηφισματος,ανεξαρτητες αρχες που καταδυναστευουν τα δικαιωματα των πλειοψηφιων για την προασπηση των μη κλειθεντων μειοψηφιων-λαθρομεταναστες κ.λ.π)ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ (ονομασια Σκοπιων,ενδοτικη εως ανθελληνικη σταση της κυβερνησης στα Ελληνοτουρκικα θεματα,Κυπριακο,ενταξη της Τουρκιας στην Ε.Ε,η Ν.Δ.ειπε για ολα αυτα δια στοματος της πρωην προεδρου της Βουλης στην ορκομοσια του Προεδρου της Δημοκρατιας και το ΠΑΣΟΚ τωρα υλοποιει)
Η κυβερνηση εχει δωσει τον καλυτερο εαυτο της για την δημιουργεια της <<ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ>> στην νοτιοανατολικη Ευρωπη κατ΄εντολη φυσικα των φιλων Αμερικανων ξεπληρωνοντας τα προεκλογικα γραμματεια προς αυτους.
Τοσο πολυ βιαζονται να εκποιησουν την χωρα και να αναβιωσουν την οθωμανικη αυτοκρατορια που τοποθετησαν στο τιμονι της εξωτερικης μας πολιτικης τον κ.Δρουτσα εναν εκ των βασικων συγγραφεων του σχεδιου <<ΑΝΑΝ>>.
Φυσικα οταν προ ημερων Τουρκος αξιωματουχος ελεγε οτι οι λαοι της νοτιοανατολικης Ευρωπης και της Βαλκανικης περνουσαν πολυ καλα επι οθωμανικης αυτοκρατοριας σε πολιτικους της Ε.Ε. το υπουργειο μας των εξωτερικων δεν αντεδρασε καθολου,αντιθετα αμεσα εδρασε στην αξιωση του τουρκικου υπουργειου εξωτερικων για αποκαθηλωση απο το Βυζαντινο μουσειο της Χιου του πινακα του Ντελακρουα που αναπαρηστα το ολοκαυτωμα και την σφαγη της Χιου απο τους οθωμανους το 1822.
Βγηκαν οι τουρκικες εφημεριδες και πανηγυριζαν και μιλαγαν για κινηση καλης θελησης απο μεριας της Ελλαδος.Παρεπιπτωντος την Τεταρτη ειναι η επετειος της απελευθερωσης της Χιου απο τον Τουρκικο ΖΥΓΟ, ετσι φαινεται γιορταζει το ΠΑΣΟΚ την λευτερια της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Οι πρωτοι που πρεπει να αντιδρασουν σε ολα αυτα ειναι οι παρασυρμενοι Ελληνες που στηριξαν στις εκλογες αυτο το κομμα, Εμεις θα ειμαστε εδω να σας πληροφορουμε για ολα αυτα που επιμελως σας κρυβουν.
Ζουμε μια παρατεταμενη περιοδο Μαϊου 1453 οπως τοτε ετσι και σημερα υπαρχουν ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ και αυτη τη φορα δεν θα ηττηθουν.
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr