ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ η νεα ασυμετρη απειλη


Ολοι οι Ελληνες ζουν στην καθημερινοτητα τους τις συνεπειες απο την τεραστια αυξηση των λαθρομεταναστων στην χωρα μας.
Οι επιπτωσεις αμειληκτες ανατρεπουν τα δεδομενα της ζωης μας καθηστωντας μας μεταναστες στηυ ιδια μας την χωρα.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΑΝΕΡΓΕΙΑ- ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΙΣΤΟΥ-ΠΑΡΑΒΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ,ειναι μερικες μονο απο τις επιπτωσεις που καθιστουν ανισχυρη την χωρα μας να αντιδραση στην παραμικρη επιβουλη της κυριαρχιας μας.
Αν προσθεσουμε και την εισροη χιλιαδων πρακτωρων και στρατιωτικων συνδεσμων που κανεις δεν μπορει να πει οτι δεν εχουν εισελθη ως λαθρομεταναστες τοτε τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για την πατριδα μας.
Πολιτικες ανθρωπισμου τυπου Ν.Δ. η πιο συγχρονες τυπου ΠΑΣΟΚ καθιστουν την χωρα στις πυλες της καταστροφης της.
Το ΠΑΣΟΚ ετοιμαζεται να ελληνοποιηση τα παιδια των λαθρομεταναστων που γεννιουνται στην χωρα μας λεει, δεν αποκαλυπτει ομως οτι τουλαχιστον για 18 χρονια μεχρι την ενηλικιωση αυτων θα παραμεινουν στην χωρα και οι γονεις τους.
Δεν κοροϊδευομαστε πια ,δεν θα επιτρεψουμε την καταστροφη της χωρας μας για των <<ανθρωπισμο>> των βιομηχανων σας και τραπεζιτων σας.
Αν πραγματικα θελετε να ειστε ανθρωπιστης κυριε Πρωθυπουργε πειστε την σοσιαλιστικη διεθνη ναβοηθηση και να αναπτυξη τις χωρες που πεινανε για να μην χρειαζεται να ξεριζωνονται αυτοι οι ανθρωποι,αλλα δεν σας νοιαζει τιποτα αλλο περα απο τα χοντρα πορτοφολια σας.
Ομως γνωριζεται ολοι εσεις οτι αν ανοιξουν οι ασκοι του ΑΙΟΛΟΥ θα θιγουν και τα δικα σας συμφεροντα και τα δικα σας πορτοφολια γιατι εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξεχναμε αυτα που ελεγε ο Παπαφλεσσας στο Πατριαρχειο. <<αν ερθει ο Τουρκος να μου παρει το βιος και να μου ατιμασει την γυναικα εγω θα του ΣΤΡΙΨΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ>>.

2 σχόλια:

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr