ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ


Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος αλλοδαπών σημειώθηκε χθες Δευτέρα το βράδυ στη διασταύρωση Κασομούλη και Ντούρμ πίσω από το ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ στο Νέο Κόσμο.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν σε δύο καταστήματα που διατηρούν αλλοδαποί από τη Συρία τους οποίους τραυμάτισαν ενώ συνεπλάκησαν και με άλλα άτομα που βρίσκονταν εκεί. Κατά την συμπλοκή προκλήθηκαν ζημίες στα δύο καταστήματα και σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η συμπλοκή έγινε μεταξύ αλλοδαπών από την Αίγυπτο, την Συρία και το Πακιστάν οι οποίοι έχουν διαφορές μεταξύ τους.
Μετά την συμπλοκή κάποιοι από τους δράστες κατέφυγαν σε διαμέρισμα της οδού Σφιγγός όπου συγκεντρώθηκαν απέξω άλλοι από την αντίπαλη ομάδα απειλώντας να τους λιντσάρουν. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που διέλυσαν τους συγκεντρωθέντες ενώ προσήγαγαν οκτώ άτομα εκ των οποίων έξι αλλοδαπούς και δύο Ελληνες .Οι Ελληνες είναι μαθητές και όπως ισχυρίσθηκαν έπαιζαν μπάσκετ στην γειτονιά και βρέθηκαν τυχαία στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr