ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ.Ι. ΚΟΡΑΝΤΗΣ ξεσκεπάζει το ΠΑΣΟΚ μέσα στην Βουλή.


Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε στην Βουλή ο βουλευτής επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ κ. Ι. Κοραντής σχετικά με την <<προσπάθεια της Άγκυρας να επιβάλει τη δική της ατζέντα, προκειμένου να εξασφαλίσει έναντι της Ε.Ε το απαιτούμενο "φύλλο συκής" ενόψη της συνόδου κορυφής τον Δεκέμβριο, αξιοποιόντας την πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου για νέο οδικό χάρτη για την Τουρκία>>
Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός κ. Δρούτσας μίλησε για <<επιθετική διπλωματία>>για <<εξωτερική πολιτική πρωτοβουλιών>> και για την υποχρέωση της Τουρκίας << να εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις πο έχει αναλάβει ως υποψήφια πρός ένταξη χώρα στην Ε.Ε και όλα τα κράτη-μέλη>>,για το ερώτημα όμως τίποτα.
Αυτό σημείωσε και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ τονίζοντας ότι <<επι της ουσίας τα όσα ακούσαμε συμπυκνώνονται στην ρήση "στρίβειν δια του αρραβώνος".
Κατά τον βουλευτή <<διαβεβεώσατε την Τουρκία ότι τον Δεκέμβριο θα είναι όλα εντάξει,οτι θα ξεκινήσει η ένταξη με κάπια βήματα που θα συμφωνηθούν σάν η Τουρκία να μήν έχει κάνει τίποτα!Θα μου επιτρέψετε απλά να υπενθυμισω 'οτι στην 10ετία που πέρασε ένας απο τους κύριους στόχους ήταν να μειωθεί η ένταση στο Αιγαίο, η προσπάθεια αυτή απέτυχε παταγωδώς κύρια Υπουργέ. Νομίζω ότι τα τεκμήρια είναι εκεί και τα βλέπουμε>>. Κατόπιν ο έμπειρος διπλωμάτης κατέληξε <<μην ανακόψετε την πορεία. Παγώστε την!Περάστε ένα σαφές μήνυμα ότι υπάρχουν πράγματα που δεν πρόκειται να δεχθούν η Ε.Ε και βεβαίως η Ελλάδα>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr