ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ρεκόρ στρατιωτικών δαπανών στην Ρωσία


Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη τύπου νωρίτερα σήμερα ανέφερε ότι όλο το 2009 η κυβέρνηση δαπάνησε 22,67 δις ευρώ για τον <<βιομηχανικό-στρατιωτικό>> τομέα της οικονομίας.
<<Έστω και σε περίοδο κρίσης, διαθέσαμε επαρκή μέσα στο βιομηχανικό-στρατιωτικό τομέα, μια προταιρεότητα για την κεντρική κυβέρνηση>>,υπογράμμισε.
<<Φέτος, στον τομέα αυτό δαπανήθηκαν τελικά 22,67 δις ευρώ που αποτελεί ένα ρεκόρ>>, επισήμανε ο κ. Πούτιν επισκεπτόμενος την πόλη Κολόμνα όπου κατασκευάζονται πύραυλοι.
Ταυτοχρόνως, εστίασε στον καινοτόμο χαρακτήρα των εξοπλισμών, θέτοντας ως στόχο έως το 2020 οι σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμοί να αποτελούν το <<70-80% του ρωσικού στρατιωτικού υλικού>>.
<<Καλά είναι τα στέρεα κανόνια του 1938, αλλά η τεχνολογία μετράει>> στους εξοπλισμούς σημείωσε εύγλωττα
Ο Ρώσος πρωθυπουργός σημείωσε τέλος ότι το Ρώσικο δημόσιο βοήθησε τους εξοπλισμούς μα τρεις τρόπους:μέσω παροχής δανείων μειωμένου επιτοκίου προς τις ένοπλες δυνάμεις, μέσω των κρατικών εγγυήσεων, και τέλος μέσω των άμεσων επιδοτήσεων, κι αυτό εν μέσω πτώσης της Ρώσικης βιομηχανίας που οφείλεται στην πρωτόγνωρη διεθνή οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr