ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Εξαρθρώνονται οι<<πυρήνες της φωτιάς>>


Μια κοπέλα η οποία είναι μεταξύ των 6 που καταζητούνται για συμμετοχή στην οργάνωση <<Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς>> με ένταλμα σύληψης, που εκδόθηκαν μετά τον εντοπισμό της γιάφκας στην οδό 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι, συνελήφθη την νύχτα και οδηγείται στους αρμόδιους εφέτες ανακριτές που ανέλαβαν την υπόθεση.
Οπως έγινε γνωστό απο αστυνομικές πηγές η κοπέλα προσήχθη μαζί με 2 ακόμα άτομα,που θεωρούνται ύποπτα για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση τα οποία εξετάζοντον μέχρι πρίν απο λίγο στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Υπενθιμίζεται ότι μετά την ανακάλυψη της γιάφκας στο Χαλάνδρι συνελήφθησαν 4 άτιμα εκ των οποίων 3 έχουν προφυλακιστεί ενώ αφέθηκε ελεύθερη μία 20χρονη.
Αργότερα εκδόθηκαν εντάλματα για άλλους 6 μεταξύ των οποίων και η κοπέλα που συνελήφθη, ενώ κατά τις ίδιες πηγές έχουν προκύψει στοιχεία για άλλα 5 ακομα άτομα για τα οποία αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύληψης.
Εν τω μεταξύ ένας 24χρονος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα για τα επισόδεια που έγιναν τη νύχτα σε βάρος αστυνομικής δύναμης στη Ναυρίνου στα Εξάρχεια.
Συγκεκριμένα λίγο πρίν τα μεσάνυχτα ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε με μολότωφ και πέτρες εναντίον δύναμεις των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημίες σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Στης 1 μετά τα μεσάνυχτα μια ακόμα ομάδα επιτέθηκε στην ίδια δύναμη .
Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας μετά τις επιθέσεις προσύχθησαν 2 άτομα εκ των οποίων το ένα ήταν ο 24χρονος για τον οποίο σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξαν στοιχεία εμπλοκής.
Στο μεταξύ ,καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει ως στιγμής την ευθύνη για την βομβιστική ενέργεια στο σπίτι του βουλευτή του πασοκ κ. Μίμη Ανδρουλάκη.
Ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν απο την συνδεσμολογία ότι πιθανότατα πρεόκειται για την <<Συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς-φράξια μηδενιστών>>, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει πραγματοποιήση ανάλογες επιθέσεις σε σπίτια και άλλων βουλευτών της Ν.Δ. με τελευταία εκείνη στο σπίτι της Μαριέττας Γιανάκου.
Υπενθιμίζεται ότι υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα απο άγνωστο στον αριθμό 112 του ΟΤΕ Η προειδοποίηση έγινε στίς 13.47 και ο άγνωστος είπε ότι θα εκραγεί βόμβα σε 20 λεπτά Η έκρηξη ωστόσο έγινε στις 14.01 δηλαδή, 6 λεπτά νωρίτερα απο τον χρόνο, που προσδιόρισε ο άγνωστος.
Η αστυνομία όμως είχε προλάβει να αποκλείσει την περιοχή και να πάρει μέτρα, ώστε να μην υπάρξει τραυματισμός .
Ερευνες για την υπόθεση διενεργούνται απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr