ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Στην τελική ευθεία η κούρσα διαδοχής στηΝ.Δ.


Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η μάχη διαδοχής στη ΝΔ, με αντιπαραθέσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού με ανακοινώσεις στήριξης των υποψηφίων προέδρων.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε τα πυρά της για όσους απουσίασαν από τις μάχες της ΝΔ, ενώ τα καρφιά της έπεσαν και για αυτούς που μιλούσαν- όπως είπε- για υπέρβαση με ιστορικούς κύκλους. Μιλώντας στη ΝΕΤ η κ. Μπακογιάννη τόνισε: "Υπάρχουν δύο πορείες: μία εκτός του κόμματος που μπήκε μέσα και μία εντός του κόμματος που έδωσε τη μάχη από μέσα".

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς παρά την προσπάθεια του να εμφανισθεί ενωτικός δεν παραλείπει να εξακοντίσει τα βέλη του μιλώντας για προσωπικά φέουδα και βιλαέτια.

Ο τρίτος υποψήφιος, Παναγιώτης Ψωμιάδης, επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί από τη μάχη. Ο κ. Ψωμιάδης πραγματοποίησε περιοδεία στην Κόρινθο. Σε ό,τι αφορά την παράταξή του, υπογράμμισε ότι η ενότητα του κόμματος δεν κινδυνεύει και επανέλαβε ότι στον δεύτερο γύρο δεν θα στηρίξει κανέναν.


Η κ. Μπακογιάννη πραγματοποιεί περιοδεία στην Κορινθία και την Αργολίδα, σε στελέχη της ΔΑΚΕ στον Πειραιά μιλάει ο κ. Σαμαράς, ενώ σε νομούς της Πελοποννήσου περιοδεύει ο κ. Ψωμιάδης.


Υπέρ Μπακογιάννη ο Β. Πολύδωρας

Με άρθρο του στον Αδέσμευτο Τύπο, ο Βύρων Πολύδωρας τάσσεται υπέρ της Ντ. Μπακογιάννη στην κούρσα για τη διαδοχή στη ΝΔ. Μεταξύ σημειώνει: "Το να μην παίρνει κανείς θέση αυτές τις ώρες μοιάζει σαν δειλία ή σαν αβάσταχτη υποκρισία. Δεν θέλω και δεν μπορώ να πω ψέμματα αύριο στους υποψηφίους που δεν θα έχω ψηφίσει…. Γι' αυτό παίρνω θέση. Και τάσσομαι με την Ντόρα Μπακογιάννη".

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας ανακοινώνει τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά.

Τη Δευτέρα, επίσης, τη στήριξη του στην υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη ανακοίνωσε ο Γιώργος Ορφανός.

Υπέρ του κ. Σαμαρά τάχθηκαν ο πρώην υφυπουργός Σπύρος Ταλιαδούρος και ο πρώην βουλευτής Βαγγέλης Πολύζος. ΣΧΟΛΙΟ:Αντε να τελειώνουμε και με αυτό ρε παιδιά.
Λές και άμα αλάξει οαρχηγός στην ΝΟΥΔΟΎΛΛΑ θα αλλάξει και η πολιτική της.
Λές και θα πάψει να είναι ένα νεοταξίτικο παγκοσμιοποιητικό κόμμα.
Λές και θα πάψει να εκτελεί άκριτα τις εντολές του Αμερικάνου.
Ποιός αληθνός Πατριώτης τα πιστεύη αυτά;
Μόνο όσοι το <<παίζουν>> πατριώτες νοιάζονται, μήπως μπορέσουν και πάρουν το κατι τί τους και κάνουν καμμιά μπίζνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr