ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ο κ. ΒΑΪΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Αποστολάτος Βαΐτσης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις σοβαρές ελλείψεις λιμενικών σκαφών στο Λιμενικό Σώμα, και έχει ως ακολούθως:
ΘΕΜΑ: «Σοβαρές ελλείψεις λιμενικών σκαφών στο Λιμενικό Σώμα»
Δύο από τα τρία σκάφη του Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο βρίσκονται σε ακινησία, ενώ και το τρίτο βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, τη στιγμή που η επαρκής φύλαξη της εν λόγω θαλάσσιας περιοχής προϋποθέτει την ύπαρξη έξι τουλάχιστον λιμενικών σκαφών. Η κατάσταση αυτή έχει ως αποτέλεσμα να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο οι νυχτερινές περιπολίες και να παραμένει ουσιαστικά αφύλακτη η θαλάσσια οριογραμμή Ελλάδας και Τουρκίας, με τους Τούρκους διακινητές παράνομων μεταναστών να έχουν επιδοθεί σε μια χωρίς προηγούμενο τακτική. Συγκεκριμένα, την περασμένη βδομάδα μόνο αποβιβάστηκαν στις ακτές της Λέσβου περισσότεροι από 300 παράνομοι μετανάστες.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1.Τι μέτρα προτίθεται να λάβει άμεσα για την επαρκή φύλαξη της ανωτέρω θαλάσσιας οριογραμμής και την εντατικοποίηση των περιπολιών; αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Παρασκευη 27/11/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr