ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ο συκοφάντης της Ελλάδας Τούρκος στρατηγός

Διοικητής στη διεύθυνση Εκπαίδευσης και Δόγματος τοποθετήθηκε με απόφαση του τουρκικού συμβουλίου κρίσεων, ο πρώην αρχηγός της Δ΄ Στρατιάς (Στρατιά Αιγαίου) στρατηγός Νουσρέτ Τάσντελερ, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για μία υπόθεση που, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, «θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματική κρίση με την Ελλάδα».

Πρόκειται για την υπόθεση δημιουργίας ιστοσελίδων «μαύρης προπαγάνδας» στο διαδίκτυο από το τουρκικό ΓΕΕΘΑ που στρέφονται κατά της Ελλάδας. Το θέμα είχε έλθει για πρώτη φορά στην επικαιρότητα με ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ταράφ» στις 2 Φεβρουαρίου 2009. Η εφημερίδα έγραφε τότε ότι το τουρκικό ΓΕΕΘΑ είχε δημιουργήσει 35 ιστοσελίδες στο διαδίκτυο «με σκοπό τον ψυχολογικό πόλεμο». Αναφερόταν μάλιστα και οι τίτλοι των ιστοσελίδων μεταξύ των οποίων η διαβόητη «greekmurderers.net». Αμέσως μετά το δημοσίευμα το τουρκικό ΓΕΕΘΑ υποστήριξε ότι οι εν λόγω ιστοσελίδες είχαν κλείσει.
Η εφημερίδα «Ταράφ», στις 31 Ιουλίου, αναφερομένη και πάλι στο θέμα έγραψε ότι σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ «η ιστοσελίδα greekmurderes.net περιλαμβάνει κείμενα προς ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι Έλληνες». Η «Ταράφ» σημείωσε σχετικά το εξής: «Η ομολογία αυτή σχετικά με την ιστοσελίδα αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματική κρίση.
Προκύπτει δηλαδή ότι το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, έκανε μαύρη προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας, η οποία είναι σύμμαχός μας στο ΝΑΤΟ. Ευτυχώς οι Έλληνες αυτή την περίοδο ασχολούνται με τα δικά τους προβλήματα σε βαθμό που δεν ενδιαφέρονται με αυτά». Η εφημερίδα έγραψε επίσης ότι το περιεχόμενο των ιστοσελίδων είναι προσβάσιμο και σήμερα μέσω της ιστοσελίδας «archive.org».
Η υπόθεση με τις προπαγανδιστικές ιστοσελίδες, ουσιαστικά εξετάζεται στο δικαστήριο μαζί με μία άλλη υπόθεση που συνεχίζεται εδώ και περίπου δύο χρόνια. Σε αυτήν κατηγορούνται διάφοροι αξιωματικοί για τη σύνταξη του «σχεδίου καταπολέμησης της οπισθοδρόμησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr