ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ο Καντάφι έφυγε στη Ζιμπάμπουε και πήρε και τις αμαζόνες του μαζί!


Ούτε στην Αλγερία, ούτε στη Σύρτη, ούτε σε αγωγούς κάτω από την Τρίπολη. Ο Συνταγματάρχης το έσκασε με το αεροπλάνο του προέδρου της Ζιμπάμπουε. 

Μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι... «Που είναι ο Μουαμάρ Καντάφι; Ψάξε, ψάξε, δε θα τον βρεις!». Καθώς οι Λίβυοι αντάρτες οδεύουν προς τη γενέτειρα του πρώην ηγέτη τους, τη Σύρτη, για να τον ψάξουν εκεί, πληροφορίες από τη Ζιμπάμπουε αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να τον... βρουν!


Σύμφωνα με τους πολιτικούς αντιπάλους του Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ο Μουαμάρ Κάντάφι διέφυγε από την Τρίπολη με το προεδρικό αεροσκάφος της Ζιμπάμπουε. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, οι... κατάσκοποί τους, είδαν τον Καντάφι να φτάνει στη χώρα με το τζετ της προεδρίας, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Ο Λίβυος ηγέτης μεταφέρθηκε σε σπίτι στο προάστιο Harare's Gunninghill και είχε μαζί του και τις αμαζόνες του! Οι οποίες, σύμφωνα πάντα με τους... «κατασκόπους» της αντιπολίτευσης της Ζιμπάμπουε, ερεύνησαν τους χώρους όπου διαμένει ο Καντάφι!

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Καντάφι είναι εδώ ως υψηλός προσκεκλημένος του Μουγκάμπε», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος της αντιπολίτευσης «Κίνημα για τη Δημοκρατική Αλλαγή» στην εφημερίδα Sun.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr