ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Απάντηση στην τουρκική προβοκάτσια της Hurriyet με αποδείξεις!


Τουρκική προβοκάτσια στον Έβρο εμπλέκει κλιμάκιο της Frontex με θάνατο λαθρομετανάστη. Αφορμή αποτέλεσε δημοσίευμα της μεγαλύτερης εφημερίδας των «γειτόνων», της Hurriyet, με τίτλο: «Η Frontex άνοιξε πυρ εναντίον λαθρομεταναστών στον Έβρο. Ένας νεκρός» .
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι την περασμένη Τετάρτη το πρωί, στην περιοχή Ουζουνκιοπρού της Ανδριανούπολης, τουλάχιστον 50 λαθρομετανάστες επιχείρησαν να διασχίσουν με πέντε φουσκωτά τον Έβρο.
Όταν όμως η πρώτη βάρκα, που μετέφερε 10 άτομα, έφθασε στην ελληνική όχθη, εντοπίστηκε από περίπολο των ανδρών της FRONTEX, οι οποίοι δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον των λαθρομεταναστών, όταν εκείνοι -σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας- έπεσαν στο ποτάμι για να γλυτώσουν τη σύλληψη. Συνέπεια ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός λαθρομετανάστη!
Το συμβάν, αναφέρει η Hurriyet, καταγγέλθηκε στους στρατιώτες του τουρκικού μεθοριακού φυλακίου και όταν έφθασαν οι στρατιώτες, βρήκαν 47 μετανάστες από το Αφγανιστάν, την Μπούρμα και την Σομαλία και τον νεκρό λαθρομετανάστη που είχε χτυπηθεί στην πλάτη. Η σφαίρα, που βρέθηκε στην πλάτη του δολοφονημένου μετανάστη που έχασε την ζωή του, είναι από όπλο MP 5. Αυτή την εκδοχή παρουσιάζουν οι Τούρκοι…
Η «prionokordela.gr» επικοινώνησε με τον αστυνομικο διευθυντή Αλεξανδρούπολης, κ . Τσουκνάδη, υπό τη διοίκηση του οποίου βρίσκονται οι άνδρες της FRONTEX, ο οποίος δίεψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της Hurriyet, λέγοντας ότι «ούτε σε εμάς, ούτε στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας έχει αναφερθεί αντίστοιχο περιστατικό»!
Διαβάστε περισσότερα στο Prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr