ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αυτοί είναι οι Τούρκοι...ΕΠΟΠ!

Ο “επαγγελματικός στρατός” των Τούρκων έκανε τη πρώτη του εμφάνιση.Όπως γράφουν τα tourkikanea.gr τα οποία μεταφράζουν το Τύπο της γειτονικής χώρας “στα πλαίσια της πρόβας που γίνεται στην Καισάρια για την 89η επέτειο της Γιορτής της Νίκης της 30 Αυγούστου, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά και οι λοχίες που θα στελεχώσουν τον επαγγελματικό στρατό.
Την τελετή την παρακολουθούσαν με περιέργεια πολίτες, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τις ανεπτυγμένες με νανοτεχνολογία στολές στυλ ερήμου”.


Στην πρόβα που έγινε επί της λεωφόρου Μουσταφά Κεμάλπασά μετείχαν μονάδες της Διοίκησης Φρουράς. Μετά το κλείσιμο της λεωφόρου για τα οχήματα νωρίς το πρωί, οι στρατιώτες περίμεναν την παρέλαση. Στρατιωτικοί επίσης με την στολή τους διόρθωναν με επιμέλεια κατά την πρόβα της τελετής, που παρακολουθούσαν και πολίτες. Την προσοχή τράβηξαν λοχίες που θα αναλάβουν καθήκοντα στον επαγγελματικό στρατό. Οι λοχίες με τις στολές τους που αναπτύχθηκαν χάρη στην νανοτεχνολογία, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά. Δεν διέφυγε της προσοχής ότι στην πρόβα δεν πήραν μέρος οι ειδικές δυνάμεις που μετείχαν τα προηγούμενα χρόνια. Εντύπωση έκαναν και τα στρατιωτικά οχήματα. Μετά την ενός λεπτού σιγή, τον εθνικό ύμνο και το πέρασμα της πομπής, η πρόβα για την παρέλαση έλαβε τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr