ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μυστηριώδης παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του Π.Μπεγλίτη


H "κατάρα" που ξεκίνησε το 2004 και θέλει όλους τους στενούς συνεργάτες των υπουργών Εθνικής Άμυνας να παραιτούνται επικαλούμενοι "προσωπικούς λόγους", συνεχίστηκε με την παραίτηση τοιυ διευθυντή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, του υποστράτηγου (TΘ) ε.α. Νίκου Τόσκα (φωτό, πίσω από τον ΥΕΘΑ). 

Ο απόστρατος "τεθωρακισμένος" είχε υποβάλει την παραίτησή του από την Παρασκευή και χθες αυτή έγινε αποδεκτή, ενώ ο ίδιος είχε αναχωρήσει ήδη για διακοπές μιας εβδομάδας στη Λήμνο.
Οι λόγοι της παραίτησης, "είναι προσωπικοί", αλλά να σημειώσουμε την μετωπική σύγκρουση που είχε με τον Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο. Ο Ν.Τόσκας, γνώριζε καλά τα θέματα της σύγχρονης άμυνας (είναι γεγονός ότι ήταν πολύ διαβασμένος) και μετά την αποστρατεία του δραστηριοποιήθηκε κομματικά και κατήρτισε από την θέση του στενού συνεργάτη της τότε τομεάρχη Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Β.Παπανδρέου, το πρόγραμμα το κόμματος για την εθνική άμυνα. 
Η τοποθέτηση του Ε.Βενιζέλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η μη ανάληψη υπουργικού θώκου από την Β.Παπανδρέου, τον οδήγησε στην ομάδα Μπεγλίτη, όπως και όλο τον κομματικό μηχανισμό των αποστράτων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr