ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η Naval Special Warfare Unit-10 των SEALs πάνε Λιβύη;


Η Ναυτική Μονάδα Ειδικών Επιχειρήσεων 10 (Naval Special Warfare Unit-10) των SEALs εντάχθηκε στη δύναμη της Διοίκησης Αφρικής (AFRICOM) των ΗΠΑ. Η Διοίκηση Αφρικής (AFRICOM: Africa Command) ιδρύθηκε το 2008 και εδρεύει στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και φαίνεται ότι κάτι μεγάλο ετοιμάζουν οι ΗΠΑ στην Αφρική, μπορεί και στην Λιβύη.

Εκτός αυτού, όπως αναλύεταιι σε σχετική άρθρο της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ που κυκλοφορεί ο κίνδυνος της Αλ Κάϊντα στο Μαγκρέμπ έχει μεγιστοποιηθεί και ακριβώς σε αυτές τις οργανώσεις ήταν αφιεωμένο το τελευταίο προθανάτιο μήνυμα του Μπιν Λάντεν. Η τρομοκρατική απειλή σε χώρες της Αφρικής, όπως η Σομαλία και οι χώρες της Βόρειας Αφρικής όπου δρουν σειρά τρομοκρατικών ομάδων οι οποίες διατηρούν σχέσεις με την Αλ Κάιντα, συμπεριλαμβανομένης της Λιβύης, είναι υπαρκτή.
Στις αποστολές που θα αναλαμβάνει είναι και αποστολές αναγνώρισης, ενώ εάν χρειαστεί να οργανωθούν επιχειρήσεις εξουδετέρωσης στόχων θα αξιοποιούνται αεροπλανοφόρα, πλοία και υποβρύχια του αμερικανικού Ναυτικού (US Navy) τα οποία πλέουν στα ανοιχτά της Μαύρης Ηπείρου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr