ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ανακήρυξαν "μάρτυρα" τον Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν

Εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν  στο Καράτσι, στο νότιο Πακιστάν, σε μια ειδική προσευχή για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, με πρωτοβουλία μιας "φιλανθρωπικής" οργάνωσης η οποία περιλαμβάνεται στον αμερικανικό κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Οι οργανωτές, μέλη της Τζαμάατ-ουντ-Ντάουα, ανακήρυξαν "μάρτυρα" τον ηγέτη της Αλ Κάιντα που σκοτώθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις στο Αμποταμπάντ, στα βόρεια της χώρας, όπως ανέφερε η πακιστανική αστυνομία.

Η Τζαμάατ-ουντ-Ντάουα έχει περιληφθεί στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων γιατί φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τη Λασκάρ-ε-Τάιμπα, το κόμμα του Κασμίρ που έχει τεθεί εκτός νόμου στο Πακιστάν. Η Ινδία κατηγορεί τη Λασκάρ-ε-Τάιμπα ως υπεύθυνη για τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μουμπάι (Βομβάη) το 2008.
Σύμφωνα με την αστυνομία η Τζαμάατ-ουντ-Ντάουα οργάνωσε μια ειδική εκδήλωση προς τιμή του Μπιν Λάντεν σε δρόμο της συνοικίας Γκουλσάν-ε-Ικμπάλ, στο ανατολικό Καράτσι. Στην προσευχή συμμετείχαν περίπου χίλια άτομα. Πολλοί από τους συγκεντρωθέντες έκλαιγαν και φώναζαν αντιαμερικανικά συνθήματα.
"Ο Οσάμα ήταν ένας στρατιώτης του Ισλάμ. Τώρα έγινε μάρτυρας", είπε στο πλήθος ο τοπικός ηγέτης της οργάνωσης, Νάβιντ Κάμαρ. "Τα σχέδια των Αμερικανών εναντίον των μουσουλμάνων θα αποτύχουν", πρόσθεσε, υπό τις επευφημίες των συγκεντρωμένων.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr