ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Άρχισε η κόντρα των «φιναλίστ» για τα ινδικά μαχητικά

Οι χώρες που βρίσκονται πίσω από τα μαχητικά αεροσκάφη που αναδείχθηκαν ως «φιναλίστ» στον ινδικό διαγωνισμό για την προμήθεια 126 μονάδων, άρχισαν την προσπάθεια – πλειοδοσία, ώστε να πείσουν τους Ινδούς να τους επιλέξουν.
Την αρχή έκανε ο Γάλλος υπουργός Άμυνας, Ζεράρ Λονγκέ ο οποίος βρέθηκε στην Ινδία και πραγματοποίησε διαβουλεύσεις με τον ομόλογό του Α. Κ. Άντονι, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης.

Ο Γάλλος υπουργός ανέφερε στους δημοσιογράφους, ότι σε περίπτωση επιλογής του Rafale από την Ινδία, η χώρα θα έχει απευθείας πρόσβαση σε οποιαδήποτε βελτίωση – αναβάθμιση πραγματοποιηθεί στο αεροσκάφος, ενώ θα καλυφθεί η ινδική απαίτηση σε ανταλλακτικά και υλικό υποστήριξης του μαχητικού.
Πολύ σύντομα, στην Ινδία αναμένεται η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, στην ατζέντα των συνομιλιών της οποίας, η κορυφαία θέση θα καταληφθεί από την προσπάθεια να πείσει τους Ινδούς να προμηθευτούν το EF-2000 Typhoon (Eurofighter), ενώ θα τη συνοδεύουν… οι ευχές του ισπανικού, του ιταλικού και του βρετανικού κράτους, τους άλλους τρεις βασικούς εταίρους της κοινοπραξίας που κατασκεύασε το μαχητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr