ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Σύλληψη έξι αλλοδαπών με όπλα και ναρκωτικά


Ολόκλήρη επιχείρηση είχαν στήσει έξι αλλοδαποί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς, προκειμένου να φέρουν στη χώρα όπλα και ναρκωτικά.
Πιο συγκεκριμένα μετά τις πέντε τα ξημερώματα, συνελήφθη αλλοδαπός καθώς μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 κιλά και 455 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένα Καλάσνικοφ και 29 φυσίγγια.

Δύο ακόμα άτομα συνελήφθησαν την ώρα που επέβαιναν σε αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους, αφού ενεργούσαν ως προπομποί του παραπάνω αυτοκινήτου.
Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν ακόμα τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς το σημείο των υπόλοιπων συνεργών, με σκοπό να παραλάβουν τις ναρκωτικές ουσίες και το όπλο.
Τώρα βέβαια είναι αντιμέτωποι με την ελληνική δικαιοσύνη. Σύντομα θα είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στη χώρα τους –εάν το επιθυμούν βέβαια καθώς δεν θα προφυλακιστούν- και από εκεί να επαναλάβουν την επιχείρησή τους. Κάποιοι είναι σίγουρο ότι το βλέπουν και σαν παιχνίδι και σε μια χώρα όπως η Ελλάδα σίγουρα είναι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr