ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Χωρίς τελειωμό η τουρκική ψύχωση με το Ισραήλ


Όπως φαίνεται, το επεισόδιο με το Μαβί Μαρμαρά, «ναυαρχίδα» του αποκαλούμενου ως «ανθρωπιστικού στολίσκου της Ελευθερίας», της άκρως αμφιλεγόμενης τουρκικής ισλαμιστικής οργάνωσης IHH, στις 31 Μαΐου 2010, έχει δημιουργήσει… συμπλέγματα στους Τούρκους, τα οποία και αδυνατούν να τα ξεπεράσουν.
Τούρκος εισαγγελέας ζήτησε από τους Ισραηλινούς να δώσουν τα πλήρη στοιχεία των κομάντος που πραγματοποίησαν την επιχείρηση, προφανώς για να τους ασκήσει δίωξη για τον φόνο εννιά επιβαινόντων στο πλοίο. Ως ύποπτοι έχουν χαρακτηριστεί από την τουρκική Δικαιοσύνη, ο Ισραηλινός πρόεδρος, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου και ο επικεφαλής του Ισραηλινού Ναυτικού!

Η ενέργεια αυτή τροφοδοτεί την ένταση εν όψει μάλιστα και της αναχώρησης νέου «ανθρωπιστικού στόλου», πάλι υπό την αιγίδα της προαναφερθείσας οργάνωσης, με κατεύθυνση για τη Λωρίδα της Γάζας περί τα τέλη Ιουνίου.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, ομάδα Αμερικανών Γερουσιαστών καλούν τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν να μεσολαβήσει ώστε να αποτραπεί ο απόπλους του «στολίσκου»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr