ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Η Ρωσική Pravda διατηρεί επιφυλάξεις για το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν ενώ χαρακτηρίζει το όλο σενάριο μια καλοστημένη ιστορία.

Ένας ανώνυμος αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός και το πτώμα του βρίσκεται στη …θάλασσα. Την ίδια ώρα δημοσιεύτηκε και μια πλαστή φωτογραφία.
Αυτές οι ειδήσεις συχνά θεωρούνται και ειδήσεις κοτσομπολιού. Η όλη ιστορία μοιάζει σαν είδηση με κάποια του στιλ …«κάποιος άκουσε τη γυναίκα του χασάπη να λέει στο κομμωτήριο πως ένας ηθοποιός, που ωστόσο δεν θυμόταν το όνομά του, είναι ομοφυλόφιλος».


Περίπου ίδια είναι και η ....σημερινή ιστορία που λέει πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μάχη με τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, μια δεκαετία μετά την επίθεση στο Αφγανιστάν παρότι 12 χρόνια πριν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση λόγω νεφρικής ανεπάρκειας σε κάποια κλινική της Μέσης Ανατολής, στη πόλη Abbottabad, 50 χιλιόμετρα από τη πόλη Islamabad του Πακιστάν.

Το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά μια τέτοια είδηση ειδικά όταν αυτή προέρχεται από τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ποτέ δεν θα μάθουμε την αλήθεια αν δεν έρθουν στο φως της δημοσιότητας αποδεικτικά στοιχεία και όχι απλές …φήμες σχετικά με το σώμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr