ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Στελέχη της Lockheed Martin στην ΕΑΒ


Η Αντιπρόεδρος των Προγραμμάτων F-16 και Τ-50 της Lockheed Martin Aeronautics, Bridget Lauderdale επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα.
Την Lauderdale συνόδευσε η Donna Collins, Διευθύντρια Διοίκησης Προγραμμάτων και ο Ντένης Πλέσσας, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική της Lockheed Martin Aeronautics/International.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε η ΕΑΒ, η επίσκεψη είχε ως κύριο αντικείμενο την επιβράβευση της ΕΑΒ και των εργαζομένων της για την απόδοσή τους, την ποιότητα των προϊόντων και τις έγκαιρες παραδόσεις στο πλαίσιο του προγράμματος συμπαραγωγής δομικών μερών της ατράκτου των αεροσκαφών F-16. Η εταιρία επισημαίνει ότι έμμεσα επιβραβεύεται και η στρατηγική της εξωστρέφειας που ακολουθεί η ΕΑΒ η οποία φαίνεται πως αποδίδει καρπούς σε μία δύσκολη οικονομικά για τη χώρα μας περίοδο: είναι χαρακτηριστικό ότι η αξία των αναμενόμενων πωλήσεων για τον κύκλο ζωής του προγράμματος συμπαραγωγής μαζί με εκείνο του μεταγωγικού C-130J εκτιμάται ότι μπορεί να ανέλθει στο 1 δισ. δολάρια.
Έχουν ήδη συμπληρωθεί 34 χρόνια συνεργασίας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας με μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παγκοσμίως, την Lockheed Martin. Ο σημαντικός όγκος παραγωγής (30% της ατράκτου) μειζόνων συγκροτημάτων της ατράκτου του F-16 από την ΕΑΒ, ως μοναδικού προμηθευτή παγκοσμίως, συνιστά ένα από τα πλέον ουσιώδη επιτεύγματα της ΕΑΒ στον εξαγωγικό τομέα κατά την πρόσφατη ιστορία της.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Τάσος Φιλιππάκος καθώς και τα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες της ΕΑΒ, εστιάζοντας στο πρόγραμμα συμπαραγωγής των δομικών μερών της ατράκτου των αεροσκαφών F-16 καθώς και στο πρόγραμμα κατασκευής και συναρμολόγησης δομικών συγκροτημάτων των αεροσκαφών C-130J.
Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής της ΕΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr