ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Strike Eagle down! – Κατέπεσε F-15E επιχειρώντας στη Λιβύη


Η  αμερικανική διοίκηση Αφρικής (US African Command)  ανακοίνωσε πως αεροσκάφος F-15E Strike Eagle κατέπεσε κοντά στην Βεγγάζη. Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC η αιτία πτώσης του αμερικανικού F-15 δεν οφείλεται σε  εχθρική δράση, αλλά και πάλι είναι νωρίς για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης. Ήδη το ένα μέλος του πληρώματος έχει διασωθεί αλλά το δεύτερο μέλος αγνοείται και διεξάγονται έρευνες για την ανεύρεσή του. Η πτώση του αεροσκάφους έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά η αμερικανική Αεροπορία, δεν ανακοίνωσε τίποτα μέχρι που τα συντρίμια του αεροσκάφους βρέθηκαν σήμερα το πρωί από ένα...δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση της RAF στο RAF Lakenheath στο Suffolkστη Βρετανία.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Ανανέωση 13:20) Μόλις ανακοινώθηκε πως το δεύτερο μέλος του πληρώματος του F-15E διασώθηκε από ειδική ομάδα της αμερικανικής Αεροπορίας. Το πρώτο μέλος διασώθηκε από αντάρτες.  Η αμερικανική Αεροπορία ανακοίνωσε πως το αεροσκάφος αναγκάστηκε να εκτελέσει αναγκαστική προσγείωση λόγω μηχανικής βλάβης αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το αίτιο ή τα αίτια της μηχανικής βλάβης. Είναι σίγουρο πάντως πως το λιβυκό καθεστώς θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί το γεγονός αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρξει κάποια αντίδραση.
Image
Φωτογραφία απα συντρίμια του αμερικανικού αεροσκάφους από την αναγκαστική προσγείωση λόγω μηχανικής βλάβης, όπως επιμένουν οι αμερικανοί, που δημοσίευσε η αμερικανική εφημερίδα The Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr