ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τώρα βρίσκουν όπλα οι Τούρκοι στα ιρανικά αεροσκάφη!


Ήταν σχεδόν νομοτελειακή η «ανακάλυψη» οπλισμού από τις τουρκικές αρχές ασφαλείας σε ιρανικό αεροσκάφος, στην προσπάθεια επίδειξης καλής συμπεριφοράς μετά τη συνενοχή τους στην υπόθεση του πλοίου «Βικτόρια»!

Οι φίλοι μας οι Τούρκοι, «υποχρέωσαν» κι άλλο ιρανικό μεταφορικό αεροσκάφος να προσγειωθεί σε αεροπορική βάση στη Νοτιοανατολική Τουρκία και ψάχνοντας βρήκαν ολόκληρο οπλοστάσιο: Εκτοξευτές ρουκετών, όλμους, τυφέκια, εκρηκτικά και άλλα... καλούδια.


Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Ιράν και μετέφερε τον οπλισμό στη Συρία (εδώ πρέπει να αντιληφθούμε ότι η Συρία θα τα περνούσε στη Χεζμπολάχ).

Βέβαια, εάν αληθεύουν όσα δημοσιεύει η «Χουριέτ», τότε το αίτημα να σταματήσει η Τουρκία το αεροσκάφος κατατέθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) λόγω της ύπαρξης πληροφοριών ότι ενδεχομένως μετέφερε υλικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή μη συμβατικών (βλ. πυρηνικών) όπλων.

Υπενθυμίζεται, ότι όταν είχε ζητηθεί από την Τουρκία να σταματήσει το πλοίο «Βικτόρια» το οποίο αποδείχτηκε ότι μετέφερε στη Λωρίδα της Γάζας και τη Χαμάς εξαιρετικά προηγμένα και επικίνδυνα οπλικά συστήματα τα οποία θα αιματοκύλιζαν την περιοχή σε περίπτωση αξιοποίησής τους, οι Τούρκοι είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά.

Στην παρακάτω διεύθυνση υπενθυμίζουμε το πως το «defencepoint.gr» είχε καλύψει την είδηση μαζί με το φωτογραφικό υλικό που είχε αποδεσμευθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr