ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Το ΥπΕξ βάζει ΦΡΕΝΟ στον Δήμο Σάμου και λοιπούς!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕYΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕNΚΤΑΣ!
Mια αυτονόητη εξέλιξη ήρθε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, με την απάντηση που δίνει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (και υπογράφει ο ίδιος ο Υπουργός κ. Σταύρος Δήμας) στη σχετική ερώτηση που έκανε ο Βουλευτής κ. Κωστής Αιβαλιώτης σχετικά με την Διεθνή Τουριστική Έκθεση στις 8 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στη Σμύρνη τηςΤουρκίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Υπουργός ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αναφέρουν πως άτομα και ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μετέχουν σε ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ που διοργανώνει η Τουρκία και επιδιώκεται η προβολή αντίστοιχων φορέων του ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ και των ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ, με απώτερο σκοπό την ΕΜΜΕΣΗ αναγνώριση τουΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.

Μάλιστα το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως έχει ενημερώσει και τα άλλα εμπλεκόμενα Υπουργεία επισημαίνοντας την ανάγκη τήρησης των πάγιων θέσεων της χώρας μας που συμβαδίζουν με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και ιδιαίτερα για την Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης!

Αυτή η εξέλιξη ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ και τον ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΥ και το Επιμελητήριο Σάμου, αλλά και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να ξεχάσουν όποιαδήποτε συμμετοχή (ακόμα και με την μορφή χρηματοδότησης ιδιωτών επιχειρηματιών) σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ από την στιγμή που ΕΠΙΣΗΜΑ το Τουρκικό κράτος έχει ανακοινώσει ότι θα συμμετέχει και το Ψευδοκράτος του Ντεκτάς!
http://www.tanea-london.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr