ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τουρκία: Αγορά υλικών αποβάσεων – προγεφυρωμάτων

Η FAUN Trackway ανακοίνωσε στις 20/12, ότι ολοκλήρωσε την παραγγελία, ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, της Τουρκίας, για την προμήθεια υλικών στρώσεως ακτών, προκειμένου να ενισχύσει τις δυνατότητες κίνησης των αποβατικών της δυνάμεων. Δηλαδή, τη δυνατότητα βαρέων οχημάτων και αρμάτων να εξέρχονται από τα αποβατικά σκάφη επί της ακτής και να προωθούνται στους αντικειμενικούς τους σκοπούς.



Η FAUN κέρδισε το συμβόλαιο του Heavy Ground Mobility System, σε συνεργασία με την Iveco, η οποία παρέδωσε τα φορτηγά Trakker 8×8, επί των οποίων θα φέρεται το σύστημα στρώσεως ακτόδρομων. Η χρήση του βέβαια δεν περιορίζεται μόνο για τις αποβατικές δυνάμεις, αλλά και για τις περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.
Το σύστημα HGMS μπορεί να αντέξει την πίεση οχημάτων βάρους μέχρι 70 τόνους. Αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης οικογένειας συστημάτων για στρώση διαδρόμων απο/προσγειώσεων, ελικοδρομίων, κάλυψης βομβαρδισμένων αεροδρομίων κτλ. Ο Τουρκικός Στρατός διαθέτει άλλα δέκα τέτοια συστήματα, τα οποία, όμως, έχει σε υπηρεσία εδώ και 20 χρόνια περίπου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr