ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ισραηλινή προειδοποίηση για τους πόρους των Παλαιστίνιων

Προειδοποίηση προς την Παλαιστινιακή Αρχή απηύθυνε το Ισραήλ, μία ημέρα μετά την απόφασή του να αποδεσμεύσει τους παλαιστινιακούς πόρους μετά από διεθνείς πιέσεις, την καταβολή των οποίων είχε αναστείλει εδώ και περίπου ένα μήνα.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, «ενέκρινε να ξαναρχίσει προς το παρόν η καταβολή των φόρων στην Παλαιστινιακή Αρχή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το πρωθυπουργικό γραφείο.
«Αν η Παλαιστινιακή Αρχή επαναλάβει τα μονομερή μέτρα της η καταβολή των χρημάτων θα επανεξεταστεί», προειδοποίησε η ισραηλινή κυβέρνηση, αναφερόμενη στις ενέργειες των Παλαιστίνιων που είχαν ως στόχο την ένταξη του κράτους τους, ως πλήρους μέλους, στον ΟΗΕ.
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια σύσκεψης του Νετανιάχου με οκτώ υπουργούς της κυβέρνησής του. Από τους οκτώ μόνο ένας, ο υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν, διαφώνησε θεωρώντας ότι η καταβολή των φόρων «δεν θα συμβάλει στην αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων αλλά αντιθέτως θα επιτρέψει στην Παλαιστινιακή Αρχή να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για να ενθαρρύνει την τρομοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr