ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Συρία: Ουδεμία σχέση με την επίθεση στο Λίβανο

Οι συριακές αρχές διέψευσαν οποιαδήποτε ανάμειξη στην επίθεση που έγινε την Παρασκευή στο νότιο Λίβανο εναντίον Γάλλων κυανόκρανων της Προσωρινής Δύναμης του ΟΗΕ. «Η Συρία δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την ενέργεια, την οποία καταδικάζουμε», δηλώνει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Τζιχάντ Μακντέσι σε ανακοίνωσή του, στην οποία επικρίνει τις δηλώσεις που έγιναν «χωρίς αποδείξεις» από τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ, σύμφωνα με τον οποίο η Συρία βρίσκεται «αναμφιβόλως» πίσω από την επίθεση αυτή.

«Οι δηλώσεις του κ. Ζιπέ και άλλων έγιναν στο πλαίσιο των γαλλικών προμελετημένων κατηγοριών για την παραποίηση της πραγματικότητας όσον αφορά τη Συρία», προσθέτει. «Ο Γάλλος υπουργός εφαρμόζει τώρα τη θεωρία της συνωμοσίας για την οποία κατηγορεί τους άλλους», σημειώνει επίσης.
«Έχουμε πολλούς λόγους να πιστεύουμε ότι αυτή η επίθεση προέρχεται από εκεί», είχε αναφέρει την Κυριακή ο Ζιπέ, κρίνοντας ότι η Συρία χρησιμοποιεί τη λιβανέζικη Χεζμπολάχ για επιθέσεις αυτού του είδους. Ωστόσο και ο ίδιος είχε πει ότι δεν διαθέτει αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr