ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ερντογάν;Μυστήριο που προβληματίζει


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Απο τις 26 Νοεμβρίου  έχει να βγει απο το σπίτι του ο Ερντογάν και να κάνει δημόσια εμφάνιση μετά την επέμβαση που του έγινε στο έντερο, δεν θα συμμετάσχει άυριο στη συζήτηση για τον προυπολογισμό, άκυρο το ταξίδι στο Κατάρ. 

 Ο τούρκος πρωθυπουργόςτην Τετάρτη συναντήθηκε με τον Σείχη του Κατάρ Χαμίτ Μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι και τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους Ιρσέν Κουτσούκ.

   Όλες οι συναντήσεις του τούρκου πρωθυπουργού έγιναν στο σπίτι του  στην περιοχή Κίσικλι της Κων/πολης. Το πρωθυπουργικό γραφείο, εξέδωσε  φωτογραφίες για να πείσει την κοινή γνώμη πως ο πρωθυπουργός είναι καλά.
  Όπως συνέβη και με τη συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν. Αμέσως μετά τη συνάντηση του αμερικανού αντιπροέδρου με τον Ερντογάν το περασμένο Σάββατο,  είχαν διανεμηθεί πάλι φωτογραφίες από τη συνάντηση.     Πάντως τόσες ημέρες ο τούρκος πρωθυπουργός δεν έχει βγει  από το σπίτι του, και οι συνεχόμενες αναβολές και η απουσία έλλειψης ενημέρωσης , προκαλούν πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση τη υγείας του. Πριν απο λίγο ανακοινώθηκε πως ακυρώθηκε και το ταξίδι του Ερντογάν στο Κατάρ το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 10 Δεκεμβρίου. Επίσης δεν θα παραβρεθεί στην κατάθεση του κρατικού προυπολογισμού αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr