ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Με ιστορικό η γιάφκα στη Θεσσαλονίκη


Μυστήριο αποτελεί η έκρηξη που σημειώθηκε εχθές το βράδυ, ώρα 23:07, σε γιάφκα στην περιοχή της Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη, με έναν νεκρό. Από την επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς μέσα σε αυτό υπήρχαν όπλα και εκρηκτικά διαφόρων τύπων.
Στις έρευνες συμμετέχει από την πρώτη στιγμή η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Το άτομο που σκοτώθηκε ταυτοποιήθηκε ως Κουρδικής καταγωγής και Τουρκικής υπηκοότητας, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP-C.
Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων ευρημάτων, ένα ελαφρύ αντιαρματικό πυρομαχικό ανατολικής προέλευσης Μ80 (64 χλστ), ένα τυφέκιο Καλάσνικωφ, ένα υποπολυβόλο Σκόρπιον, ένα πολυβόλο ανατολικής προέλευσης, τέσσερις γεμιστήρες, δύο νάρκες κατά προσωπικού, δύο μικρά κιβώτια με 600 φυσίγγια, 14 πυροκροτητές, πέντε κιλά εκρηκτικής ύλης, τέσσερις επιθετικές χειροβομβίδες κι εννέα αμυντικές. Τα παραπάνω υλικά ήταν άθικτα καθώς βρίσκονταν σε ειδική κρύπτη στην κουζίνα του διαμερίσματος.
Είναι πάρα πολύ πιθανό το εν λόγω άτομο και το διαμέρισμα να έχουν σχέση με τις συλλήψεις μελών της οργάνωσης που είχε κάνει η Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Τον Ιούλιο είχαν συλληφθεί δύο άτομα της οργάνωσης DHKP-C. Για το ένα εκκρεμούσε και ένταλμα από τις Γερμανικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr