ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλος σεισμός στην Ανατολική Τουρκία – ΒΙΝΤΕΟ


Τελικά το μέγεθος του σεισμού ήταν πολύ πιο κοντά στο νούμερο που έδωσαν αμερικανικές πηγές, αφού τελικά προσδιορίστηκε στο 7,2 της κλίμακας Ρίχτερ και όχι 6,6 που έδιναν τουρκικές πηγές στην αρχή.

Επίσης, το γραφείο του πρωθυπουργού Ερντογάν ανακοίνωσε ότι ο σεισμός στην πόλη Βαν είχε ως αποτέλεσμα ανθρώπινα θύματα, χωρίς όμως να αναφέρει στοιχεία για τον αριθμό των απωλειών.

——————————————————-
Κτίρια έχουν καταρρεύσει στο κέντρο της πόλεως Βαν στην Ανατολική Τουρκία μετά από τον σεισμό που την έπληξε πριν μερικές ώρες.
Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 6,6 της κλίμακας Ρίχτερ, αν και αμερικανικές πηγές στηριζόμενες στα στοιχεία μετρήσεων ιδρυμάτων της χώρας, αναφέρουν ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 7,3 Ρίχτερ!
Η ισχύς του σεισμού ήταν σίγουρα πολύ μεγάλη, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε αισθητός και σε γειτονικές επαρχίες. Μην ξεχνούμε ότι η Τουρκία είναι μια πολύ μεγάλη σε έκταση χώρα, στην οποία στο παρελθόν έχουν καταγραφεί μεγάλοι με πολύνεκροι σεισμοί.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τραυματίες ή και νεκρούς, χωρίς αυτό βέβαια αυτό να μπορεί να αποκλειστεί από τη στιγμή που έχουν καταρρεύσει κτίρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr