ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Πανικός στους Τούρκους χειριστές στην αερομαχία…


Πληροφορίες που προέρχονται από απόλυτα ελεγμένες πηγές των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων… «δικαιολογούν» τους Τούρκους χειριστές οι οποίοι προέβησαν δύο φορές σε υπερπτήσεις ελληνικού εδάφους νωρίτερα σήμερα το πρωί.
Συγκεκριμένα, μετά την εμπλοκή τους με ελληνικά μαχητικά που είχαν σπεύσει στην περιοχή του νοτίου Αιγαίου και τον σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκλωβισμό τους στα ραντάρ, οι Τούρκοι χειριστές, στην προσπάθεια απεγκλωβισμού και διαφυγής τους και «εμφανώς τελώντας σε κατάσταση υψηλού στρες και ενδεχομένως πανικού» για την έκβαση της εμπλοκής, πέρασαν, ενδεχομένως και εν αγνοία τους (!), πάνω από ελληνικό έδαφος.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), όπως είναι αυτονόητο σε «πολιτικά ορθή» γλώσσα, σχηματισμός 8 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4 και 4 F-16, εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ βορείως της Σάμου στις 10:21.
Δύο F-16 του ανωτέρω σχηματισμού, κατά την διάρκεια εμπλοκής τους με ελληνικά μαχητικά, πραγματοποίησαν υπέρπτηση στις 10:37 άνωθεν της νήσου Φούρνοι στα 19.000 πόδια και στις 10:43 άνωθεν της νήσου Αγαθονήσι στα 27.000 πόδια. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 10:44.
Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr