ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων όπλων και πυρομαχικών από Πακιστανούς στην Αθήνα


Το παρακάτω θέμα δεν πήρε ιδιαίτερη έκταση στα ΜΜΕ.. Το ερευνούμε και θα επανέλθουμε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚ-47 ΚΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΩΝ 7,62. Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤ.


Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΗΡΘΕ ΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΛΟΓΩ …ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΘΑΨΙΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Κ.Λ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr