ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Πολεμικό Ναυτικό – Άσκηση Αστραπή 4/11


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, μετέβη στη Φρεγάτα Αδρίας, συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημ. Ελευσινιώτη, για να παρακολουθήσει την άσκηση Αστραπή 4/11.


ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΚΗΣΗ «ΑΣΤΡΑΠΗ 4/11»

Ανακοινώνεται ότι, την 18η Οκτωβρίου 2011 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη, τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Ευσταθίου και τον Υπαρχηγό Στόλου Υποναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, μετέβη στη Φ/Γ «ΑΔΡΙΑΣ» και παρακολούθησε από το Κέντρο Επιχειρήσεων, την ανάπτυξη των Ναυτικών Δυνάμεων, στο πλαίσιο υλοποίησης της άσκησης «ΑΣΤΡΑΠΗ 4/11».
Η άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ 4/11» είναι μία εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας, που έχει ως σκοπό τη διατήρηση, προαγωγή και βελτίωση του επιπέδου της μαχητικής ικανότητας της Διοίκησης Φρεγατών. Διεξάγεται από 17 έως 19 Οκτωβρίου 2011 στην περιοχή Σαρωνικού, Κυκλάδων και Νοτιανατολικού Αιγαίου, παράλληλα με την άσκηση «ΟΡΜΗ 5/11» της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών, την άσκηση «ΒΡΟΝΤΗ 4/11» της Διοίκησης Κανονιοφόρων, καθώς και την άσκηση «ΓΡΙΠΟΣ 4/11» της Διοίκησης Ναρκοπολέμου.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Φρεγάτα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη τους συμμετέχοντες και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη σχεδίαση και εκτέλεση της άσκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr