ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ που πάνε Αφρική


Ενδιαφέρουσες πληροφορίες βγήκαν στη δημοσιότητα για την αμερικανική δύναμη που θα αποσταλεί στην Αφρική, η οποία τελικά θα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Η δύναμη η οποία θα αναλάβει να συμβουλεύσει και να καθοδηγήσει τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ουγκάντας, κατά του Στρατού Αντίστασης του Κυρίου, θα αποτελείται από 100 άτομα ειδικών επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, θα προέρχονται από το 10th Special Forces Group που έχει έδρα στην πολιτεία του Κολοράντο και αναλαμβάνει ειδικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη και την Αφρική. Η ένοπλη δύναμη, θα παράσχει την ίδια βοήθεια στο Νότιο Σουδάν, στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία και το Κονγκό.
Πέρα από αυτούς, θα υπάρξει άλλη μία δύναμη, αποτελούμενη από 130 της Force Reconnaissance Marines από την Καλιφόρνια. Αποστολή τους θα είναι να παραμείνουν στην Υποσαχάρια περιοχή και στο Κέρας της Αφρικής για να εκπαιδεύσουν τις ένοπλες δυνάμεις διαφόρων χωρών της περιοχής.
Για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στην περιοχή της Αφρικής, δημιουργήθηκε μια νέα μονάδα των Πεζοναυτών, η Special Purpose Marine Air Ground Task Force 12, με έδρα τη Σιγκονέλλα της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr