ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Συμμετοχή του Π.Ν. στο MEKO Users Workshop


Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου ΜΕΚΟ Users Workshop 2011, που έλαβε χώρα στην Αθήνα, με συμμετοχή των χωρών που διαθέτουν φρεγάτες τύπου ΜΕΚΟ και της αμυντικής βιομηχανίας.



Συμμετοχή ΠΝ στο ΜΕΚΟ Users Workshop
Αρ. Πρωτ. 114
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου MEKO Users Workshop 2011 που έλαβε χώρα από 3 έως 7 Οκτωβρίου 2011 στην Αθήνα. Στο συνέδριο αυτό, που διοργανώνεται σε ετήσια βάση, πραγματοποιούνται παρουσιάσεις και συζητούνται τεχνικά και επιχειρησιακά θέματα μεταξύ Πολεμικών Ναυτικών που έχουν εντάξει στη δύναμή τους Φρεγάτες τ. ΜΕΚΟ και της αμυντικής βιομηχανίας. Στη συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι Πολεμικών Ναυτικών από 9 χώρες (Ελλάδα, Αυστραλία, Αργεντινή, Βραζιλία, Γερμανία, Μαλαισία, Ν. Αφρική, Ν. Ζηλανδία και Πορτογαλία)
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, το ΠΝ πλέον της συμμετοχής αρμοδίων Αξιωματικών στα θέματα που αφορούν στις Φ/Γ τ. ΥΔΡΑ, διοργάνωσε επισκέψεις στο ΠΝΜ Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ, στη Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ και στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, ενώ πραγματοποίησε παρουσίαση των δυνατοτήτων και του ρόλου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ).
Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr