ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ στο Αρχηγείο Στόλου και τη Φ/Γ Ύδρα

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, με αφορμή την επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ Πτεράρχου κ. Ιωάννη Γιάγκου στο Αρχηγείο Στόλου και τη φρεγάτα Ύδρα, εξέδωσε Ανακοίνωση Τύπου και δημοσιοποίησε φωτογραφίες της επίσκεψης. Ο Α/ΓΕΕΘΑ συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο κ. Δημήτριο Ελευσινιώτη.


ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Φ/Γ «ΥΔΡΑ»
Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου όπου και ενημερώθηκε από το Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Ευσταθίου για επιχειρησιακά θέματα.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Φρεγάτα «ΥΔΡΑ», η οποία πρόκειται να αποπλεύσει στις 6 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της ανάληψης καθηκόντων στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ «ACTIVE ENDEAVOUR» στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο Α/ΓΕΕΘΑ συνεχάρη το πλήρωμα για το υψηλό του επιχειρησιακό επίπεδο, όπως αυτό έχει αναδειχτεί από προγενέστερες συμμετοχές του σε επιχειρήσεις στη Σομαλία και στη Λιβύη. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο διαθεσιμότητας των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr