ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Φονική ισχύ πυρός σε 477 τ.χλμ. ελληνικής γης


Οι συνεχείς επεκτατικές βλέψεις της Άγκυρας σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο σε συνδυασμό με την αποκάλυψη των τουρκικών σχεδίων κατάληψης ελληνικών νήσων δεν επιτρέπουν κανένα εφησυχασμό. Οι φωτογραφίες από το Εξαήμερο Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης που διεξήγαγε πρόσφατα το προσωπικό της 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο είναι ένα μικρό δείγμα για την απάντηση που θα λάβει ο εχθρός σε περίπτωση επίθεσης κατά της νήσου, όπως από το εικονιζόμενο στοιχείο αντιαεροπορικής άμυνας Stinger που εγγυάται την εξάλυψη του εχθρικού αεροπρογεφυρώματος.

Φορητοί ή εποχούμενοι εκτοξευτές αντιαρματικών βλημάτων Kornet έτοιμοι να αποκρούσουν τα εχθρικά αποβατικά κύματα διά θαλάσσης. Με διατρητική ικανότητα 1.200mm ομοιογενούς χάλυβα, η υψηλής καταστρεπτικότητας θερμοβαρική κεφαλή επιτυγχάνει τη διάτρηση κάθε γνωστού θώρακα άρματος μάχης σε μέγιστη εμβέλεια 5.500km. Η ευελιξία του Kornet επιτρέπει την εξουδετέρωση αργών στόχων όπως χαμηλά ιπταμένων ελικοπτέρων και αποβατικών πλοίων.
Τρία επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache σε πρόχειρη ζώνη προσγείωσης, για την ακρίβεια σε χώρο εντός στρατοπέδου. Τα επιθετικά ελικόπτερα παρέχουν υποστήριξη στις επιχειρήσεις των φίλιων δυνάμεων για την εξουδετέρωση του εχθρού αυτόνομα ή σε συνεργασία με προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων που φέρουν καταδείκτες λέιζερ.
Προώθηση αρμάτων μάχης M48A5 MOLF, τα οποία εκτός απροόπτου θα αντικατασταθούν σύντομα από άρματα M1A1 Abrams. H μηχανοκίνηση και η ισχύ πυρός των Μονάδων της 79 ΑΔΤΕ βελτιώθηκε με την άφιξη των αυτοκινούμενων πυροβόλων M-109A1/A2 προς αντικατάσταση παλαιοτέρων ρυμουλκούμενων πυροβόλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr