ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σύλληψη μελών ιρανικού δικτύου τρομοκρατών στις ΗΠΑ!


Η εξάρθρωση του δικτύου ξεκίνησε όταν ο Μανσόρ Αρμπαμπσιάρ, που κατοικεί μόνιμα στην πολιτεία του Τέξας, ξεκίνησε επαφές με μυστικό πληροφοριοδότη της DEA (Drug Enforcement Agency), του οποίου το ρόλο δε γνώριζε, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από το καρτέλ ναρκωτικών «Ζέτας», ώστε να δολοφονήσει τον πρέσβη ανατινάζοντας το εστιατόριο στο οποίο σύχναζε!
Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ο Μ. Αρμπαμπσιάρ, ομολόγησε ότι λάμβανε οδηγίες από τον ξάδερφό του στο Ιράν, τον οποίον περιέγραψε ως «μεγάλο στρατηγό» των Ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Δύναμης Κουτς.

Προκειμένου να υλοποιηθεί η δολοφονία, ο Μ. Αρμπαμπσιάρ έδωσε 73.000 ευρώ στον πληροφοριοδότη του καρτέλ ναρκωτικών, ως προκαταβολή, ενώ με την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου θα κατέβαλε και το υπόλοιπο ποσό από τα 1,1 εκατομμύρια. Σύμφωνα με ορισμένες δημοσιογραφικές πηγές στις ΗΠΑ, ο Ιρανός τρομοκράτης υποσχέθηκε να εφοδιάσει το καρτέλ με ποσότητες οπίου από το Ιράν.
Μέχρι στιγμής, η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο. Ανώνυμες πηγές της κυβέρνησης των ΗΠΑ ανέφεραν ότι τα μέτρα κατά του Ιράν θα ληφθούν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Οικονομικών.
Ο πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας στις ΗΠΑ, Άντελ Α. αλ – Τζουμπέιρ
——————-
Σοβαρότατη κρίση έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, έπειτα από την εξάρθρωση δικτύου Ιρανών τρομοκρατών επί αμερικανικού εδάφους, στο οποίο εμπλέκεται η ιρανική κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι θα ληφθούν μέτρα κατά του Ιράν!
Σύμφωνα με ανακοίνωση, προ ολίγων λεπτών, του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ, η αμερικανική κυβέρνηση συνέλαβε δύο άτομα με τις κατηγορίες της συνωμοσίας για τη δολοφονία του Σαουδάραβα πρέσβη στην Ουάσιγκτον. Πέρα από τον πρέσβη, στόχος ήταν και οι πρεσβείες της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ στην αμερικανική πρωτεύουσα.
Οι δύο συλληφθέντες είναι ιρανικής καταγωγής και το σχέδιό τους ήταν κατευθυνόμενο από την ιρανική κυβέρνηση! Οι δύο κατηγορούμενοι είναι ο Μανσόρ Αρμπαμπσιάρ, ιρανικής καταγωγής ο οποίος είναι κάτοχος και της αμερικανικής υπηκοότητας, και ο Γολάμ Σακουρί, στέλεχος της Δύναμης Κουτς (Quds Force), η οποία ανήκει στους Φρουρούς της Επανάστασης και είναι αρμόδια για τη διεξαγωγή ειδικών επιχειρήσεων (τρομοκρατία, δολοφονίες κτλ) στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από τις Αρχές Ασφαλείας στις ΗΠΑ, οι δύο υποψήφιοι τρομοκράτες κατηγορούνται και για συνωμοσία χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr