ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Το LEOPARD 2A7+ και το όχημα αναγνώρισης 4x4 FENNEK θα παρουσιάσει η KMW στην IDEX 2011



Η γερμανική εταιρεία KMW πρόκειται να συμμετάσχει στην έκθεση στρατιωτικού υλικού IDEX 2011 στο Abu Dhabi η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 20 Φεβρουαρίου. Η έκθεση θα διαρκέσει συνολικά πέντε ημέρες μέχρι την 24η Φεβρουαρίου και κατά τη διάρκεια της η εταιρεία KMW θα παρουσιάσει το άρμα μάχης LEOPARD 2A7+ που αποτελεί το τελευταίο μέλος της οικογένειας του συγκεκριμένου τύπου άρματος καθώς και το γνωστό  LEOPARD 2 A6.
Image
Επιπλέον θα παρουσιαστεί το τροχοφόρο όχημα 4x4 FENNEK το οποίο χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση αποστολών προωθημένου παρατηρητή πυροβολικού. Παράλληλα με την επίσης γερμανική εταιρεία Rheinmetall Defence θα παρουσιαστούν το όχημα 4x4 AMPV και το τροχοφόρο τεθωρακισμένο όχημα 8x8 BOXER.
Image
Σε συνεργασία με την εταιρεία GDSBS θα παρουσιαστεί το νέο αυτοκινούμενο αυτόνομο και τηλεχειριζόμενο πυροβόλο των 155 χλστ DONAR. Στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας KMW θα παρουσιαστεί επίσης ακριβές ομοίωμα του ΤΟΜΑ PUMA, το PzH 2000, το τεθωρακισμένο όχημα πολλαπλών αποστολών BOXER και το DINGO 2.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr