ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σοβαρά επιχειρησιακά προβλήματα αντιμετώπιζε το πρώτο εξάμηνο του 2010 το Ναυτικό της Αυστραλίας

Σοβαρά επιχειρησιακά προβλήματα φαίνεται να αντιμετώπιζε στους πρώτους 6 μήνες του 2010 το Ναυτικό της Αυστραλίας σύμφωνα με στοιχεία που απέκτησε η αντιπολίτευση μετά από ερώτηση που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοβούλιο της χώρας. Ως αποτέλεσμα της δραματικής όπως φαίνεται κατάστασης στην οποία βρισκόταν το Ναυτικό της χώρας ήταν η μείωση των δραστηριοτήτων του ακόμα και σε αποστολές εκτός των υδάτων της Αυστραλίας.
 



Τα στοιχεία του Ναυτικού αποδεικνύουν ότι 38 από τα 54 πλοία του Στόλου αντιμετώπιζαν προβλήματα με του ντιζελοκινητήρες τους, γεννήτριες, χρειαζόντουσαν συνεχόμενες επισκευές ακόμα και περιορισμούς στην επάνδρωση αφού δεν υπήρχε προσωπικό. Χαρακτηριστικά κάθε ένα από τα 6 υποβρύχια κλάσης Collins έπρεπε να περάσει συντήρηση και να παραμείνει στο ναύσταθμο πέντε από τους 12 μήνες του χρόνου.



Τα πλοία των αμφίβιων δυνάμεων και του Στόλου επιφανείας αντιμετώπιζαν επίσης σοβαρά προβλήματα. Από τα έξι υποβρύχια του Ναυτικού της χώρας μόνο δύο ήταν αξιόπλοα (το 32%) λόγω των προβλημάτων που αναφέρθηκαν παραπάνω. Τέλος σημαντικές είναι οι ελλείψεις του εκπαιδευμένου προσωπικού που έχει ως αποτέλεσμα τα χαμηλά ποσοστά επάνδρωσης των πλοίων.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr