ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πρόταση από την ΙΑΙ για AACMI ελικοπτέρων στην Αεροπορία Στρατού


H ΙΑΙ ολοκλήρωσε τα ατρακτίδια HUD AACMI (Advanced Air Combat Maneuvering Instrumentation) και σε εξοπλισμένα ή επιθετικά ελικόπτερα και θα το προτείνει στην Αεροπορία Στρατού.
Το νέο ατρακτίδιο, γνωστό σαν THRUST έχει την αεροδυναμική βλήματος AGM-114 Hellfire (όπως το ατρακτίδιο για αεροπλάνα έχει την μορφή ενός AIM-9) και μπορεί να τοποθετηθεί και να αξιοποιηθεί σε έναν κοινό πυλώνα μεταφοράς οπλισμού, χρησιμοποιώντας την υφιστάμενη καλωδίωση.
Το THRUST μπορεί να τοποθετηθεί άμεσα σε AH-64 Apache και με ελάχιστες προσαρμογές σε UH-60 ή Mi-17, επικοινωνώντας απ’ ευθείας με τα ηλεκτρονικά του ελικοπτέρου, καταγράφοντας όλους τους ελιγμούς και τις δράσεις πρόσκτησης στόχων και βολών και επιτρέποντας στη συνέχεια πλήρη απενημέρωση. Ειδικά για την ελληνική Αεροπορία Στρατού, που εφαρμόζει πολύπλοκα σενάρια μάχης, οι Ισραηλινοί θεωρούν ότι ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της
Το THRUST όμως μπορεί επιπλέον να προσομοιώσει απειλές ή άλλες παραμέτρους συνεργαζόμενων συστημάτων και όπλων και να διασυνδεθεί πλήρως με AACMI αεροσκαφών ή συναφή συστήματα υποστήριξης αντιαεροπορικών συστημάτων της ΙΑΙ.
Tμήma ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr