ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Το Πακιστάν δοκίμασε την περασμένη Πέμπτη το νέο εγχώριο πύραυλο cruise Hatf-7

Σύμφωνα με πληροφορίες το Πακιστάν δοκίμασε την περασμένη Πέμπτη το νέο πύραυλο cruise Hatf-7 ο οποίος μπορεί να φέρει πυρηνική κεφαλή σε απόσταση 600 χλμ. Η δοκιμή του εγχώρια ανεπτυγμένου πυραύλου πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πιστοποίησης του συστήματος.




Τη επιτυχημένη δοκιμή παρακολούθησαν ο Αρχηγός του πακιστανικού ΓΕΕΘΑ Khalid Shamim Wynne ο οποίος δήλωσε ότι με τα νέα συστήματα η χώρα ενδυναμώνει την αποτρεπτική της ισχύ και την εθνική ασφάλεια. Ο πύραυλος Hatf-7 μπορεί να φέρει τόσο συμβατική όσο και πυρηνική κεφαλή. Ο πύραυλος χρησιμοποιεί σύστημα TERCOM και DSMAC για την έρευση του στόχου.



Πρόκειται για μία από τις πολλοστές πυραυλικές δοκιμές εγχώρια ανεπτυγμένων συστημάτων και εδώ τίθεται ένα ερώτημα. Με δεδομένα τα δισεκατομμύρια που δαπανά το Πακιστάν για αυτά τα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα και την απίστευτη φτώχια που επικρατεί στη χώρα, η οποία κατά τα λεγόμενα των ΜΚΟ, οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες πακιστανούς στο εξωτερικό, διερωτάται κανείς τελικά ποιον εμπαίζουν τον ίδιο τους το λαό ή τη Δύση;



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr