ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ!

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ερντογάν: Όχι στις κυρώσεις κατά της Λιβύης


Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε αντίθετος στην έκδοση από τον ΟΗΕ απόφασης για την εφαρμογή κυρώσεων από την διεθνή κοινότητα εναντίον της Λιβύης.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό, αυτός που θα νοιώσει στο πετσί του την στέρηση όλων των απαραίτητων αγαθών για μία αξιοπρεπή διαβίωση δεν θα είναι το καθεστώς του συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι αλλά ο λαός ο οποίος δεν ευθύνεται για τις πράξεις τη ηγεσίας του.

Είναι προφανές πως ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν έχει άδικο υπογραμμίζοντας πως σε τέτοιου είδους περιπτώσεις είναι ο αθώος πληθυσμός που υποφέρει και όχι η ηγεσία.

Από την άλλη δεν μας λέει κανείς πως τις περισσότερες φορές η επιβολή εξοντωτικών κυρώσεων σε μία χώρα σκοπό δεν έχει μόνο να αποτρέψει το εκάστοτε καθεστώς από το να αποκτήσει περαιτέρω οικονομική δύναμη, αλλά δυστυχώς ο σκοπός, όσο σκληρό και αν φαίνεται, είναι να πιέσει τον λαό σε τέτοιο σημείο ώστε είτε να στραφεί κατά της ηγεσίας του είτε να δεχθεί ως «ανακούφιση» μία επέμβαση από το εξωτερικό.

Κάποια στιγμή καλό θα ήταν ο Ερντογάν που φροντίζει να νουθετεί τους πάντες, να μας ενημερώσει τι σκοπεύει να κάνει με τις δικές του καταπιεσμένες μειονότητες και ν’ αφήσει τους υπόλοιπους στην ησυχία τους.

Όχι και να νομιμοποιήσουμε τον Ταγίπ ως τιμητή των πάντων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC Neemo.gr